4Divers Duikschool

Duikschool 4Divers is NAUI - DAN - PADI en IANTD gecertificeerd en biedt verschillende scholingen aan. Van Workshops tot uitgebreide TEC-opleidingen.

Alle scholingen hebben gemeen dat ze zeer praktijkgericht zijn, met het doel je een betere duiker te maken.

NAUI TEC Opleidingen

NAUI TEC Opleidingen

NAUI, in 1959 opgericht in de USA, is de oudste not-for-profit duikorganisatie ter wereld, gericht op het ondersteunen en promoten van de duiksport onder het motto 'Dive Safety Through Education'.

Bij 4DIVERS Veenendaal kun je al een duikopleiding volgen vanaf NAUI Nitrox. Tevens begeleiden we de technische duiker tot en met het hoogste niveau op technisch duikgebied. Dat we veel aandacht besteden aan NTEC, de NAUI Technical Equipment Configuration zal geen verrassing zijn. De materiaalkeuze is helemaal toegespitst op de technische duiker en je instructeur helpt je bij het maken van de juiste keuzes tijdens de diverse stadia van je opleiding.

DAN Opleidingen

DAN Opleidingen

DAN cursussen zijn ontwikkeld door een team van medisch specialisten en onderwijsdeskundigen. Een paar van de providercursussen zijn speciaal ontwikkeld voor duikers, terwijl andere, zoals de BLS en de First Aid cursus zich richten op een groter publiek.

DAN Training is van mening dat mensen die een First Aid opleiding gaan doen, niet alleen een cursus doen voor een diploma maar voor de kennis en het zelfvertrouwen dat verkregen wordt zodat mnt hulp kan bieden aan een gewonde. En dus bestrijkt iedere gespecialiseerde DAN cursus een specifiek gebied van de Eerste Hulp.

PADI Opleidingen

PADI Opleidingen

LEARN TO DIVE

Haal je brevet!!!
Elearning Open water diver

 

Workshops

Onze workshops zijn ontwikkeld om je vaardigheden te verbeteren en om meer kennis te ontwikkelen op specifieke items van het duiken. De opbouw van een workshop is een theorieles op een avond (of dagdeel) en bij een aantal workshops één of twee duiken, waarbij de skills in praktijk gebracht worden.

Workshops zijn geheel onafhankelijk van welke duikorganisatie dan ook en zijn geheel vrijblijvend te volgen. We gaan er vanuit dat de kandidaten over een eigen duikuitrusting beschikken. Eventueel huren van apparatuur is mogelijk.