NAUI TEC Opleidingen

NAUI TEC Opleidingen

NAUI, in 1959 opgericht in de USA, is de oudste not-for-profit duikorganisatie ter wereld, gericht op het ondersteunen en promoten van de duiksport onder het motto 'Dive Safety Through Education'.

Bij 4DIVERS Veenendaal kun je al een duikopleiding volgen vanaf NAUI Nitrox. Tevens begeleiden we de technische duiker tot en met het hoogste niveau op technisch duikgebied. Dat we veel aandacht besteden aan NTEC, de NAUI Technical Equipment Configuration zal geen verrassing zijn. De materiaalkeuze is helemaal toegespitst op de technische duiker en je instructeur helpt je bij het maken van de juiste keuzes tijdens de diverse stadia van je opleiding.

Intro To Tec

Hoe word je een betere duiker, dat is het uitgangspunt van deze opleiding. Je leert hoe je stil hangt voor bijvoorbeeld een koraal waaier, hoe je achteruit zwemt op elk moment dat dit nodig is, hoe je stabiel in het water ligt ook al krijg je te maken met stress.

Meer info

Technical Diver Level 1

Een pittige cursus voor hen die willen beginnen met technisch duiken en over het noodzakelijke doorzettingsvermogen beschikken om een aantal opleidingen te volgen die een lange tijd in beslag nemen. De beloning is gedegen theoretische en praktische kennis waarmee de technische decompressieduiken gemaakt kunnen worden.

Meer info

Technical Diver Level 2

Deze opleiding is voor duikers die veilig willen duiken met gasmengsels die helium bevatten en die ‘staged’ decompressie-stops met nitrox/zuurstof vereisen. We behandelen de risico’s, voordelen en juiste procedures voor de omgang met verschillende mengsels als ademgas, travelgas, decogas en bodemgas.

Meer info