4Divers - The Place for Divers

Met onze naam geven we aan dat wij er zijn voor de duiker of de aanstaande duiker in de regio Veenendaal/Bennekom. Alles wat wij doen, doen we voor duikers, oftewel 4Divers!

Zo hebben wij een winkel-4Divers in Veenendaal waar je uiteraard van harte welkom bent en waar we koffie-4Divers aanbieden terwijl je je fles laat vullen bij ons vulstation-4Divers, om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

Winkel-4Divers

Onze winkel heeft een zeer groot arsenaal aan producten voor zowel de beginnende als de gevorderde duiker. Door onze jarenlange ervaring hebben we zeer veel onderdelen voor alle bekende merken in huis of anders binnen enkele dagen te bestellen.

Winkel-4Divers

Vulstation-4Divers

Hier kun je terecht voor gasvullingen voor je duikflessen. Wij vullen: lucht, nitrox en trimix. Onze compressor kan flessen vullen tot 300 BAR en door het groot aantal buffers dat wij hebben kunnen we snel pre-mixed vullen.

Vulstation-4Divers

Trainingen-4Divers

Wij geven opleidingen vanaf de allereerste kennismakingsduik tot aan de gevorderde technische duiken. We geven les volgens de richtlijnen van NAUI, voor meer informatie klik in het menu op ‘Trainingen’.

Info-4Divers

Op de contact-pagina vind je informatie over onze openingstijden. Uiteraard zijn we er ook op twitter en je kunt je zelfs door ons terug laten bellen via de contact-pagina. Ook vind je hier een invul-formulier waar je je vraag of opmerking kwijt kunt als we niet live bereikbaar zijn, bv. buiten de openingstijden.

Info-4Divers